Volwassenen

Diet Sytsema

Coaching voor volwassenen

 

Het is je geboorterecht om gezond, gelukkig en vrij te zijn!

Stel jezelf de volgende vragen:

  • Heb ik de kracht om met gemak om te gaan met stress, druk en emoties?
  • Heb ik de bevestiging en acceptatie van andere mensen nodig om mij gelukkig te voelen?
  • Heb ik daadwerkelijk het vermogen om voor mezelf op te komen?
  • Weet ik wat ik doen moet wanneer mijn lichaam ziek wordt?
  • Ben ik gemotiveerd, geïnspireerd en zeker genoeg om op het pad van mijn levensmissie te zijn?
  • Leef ik mijn leven daadwerkelijk naar het volle potentieel?

Is het antwoord op 1 of meerdere vragen nee? Dan ben je bij mij aan het goed adres om deze nee naar ja te transformeren! Met Omega Healing pak ik het probleem bij de kern aan. Geen twee mensen zijn hetzelfde, ook al hebben ze dezelfde klacht. De onderliggende oorzaak van het probleem kan bij twee mensen totaal verschillend zijn.

Er is een duidelijke relatie tussen onverwerkte emoties en het ontstaan van ziekte. Niet goed omgaan met emoties is schadelijk voor je gezondheid. Als de wortel van het probleem niet verwijderd is, zal dat leiden tot verzwakking van je immuun systeem en uiteindelijk uitputting en ziekte veroorzaken.

De meest belangrijke taak is het aanboren van de zelfhelende capaciteiten van je lichaam. Leer hoe je stress, boosheid, frustratie, lage eigenwaarde en andere emoties los moet laten. Laat beperkende gedachten en negatieve ervaringen los. Laat alles los wat de energie uit je leven wegneemt, zodat je je helemaal kunt focussen op het ‘heel’ worden. Omgaan met onopgeloste trauma’s brengt ons naar het zielsniveau waar we snel positieve verandering teweeg kunnen brengen.

Omega Healing focust op het optimaliseren van het zelfhelende vermogen van het menselijk lichaam in plaats van het behandelen van een ziekte. De kracht van je geest en je intentie is van vitaal belang. Ziekte is een symptoom van disharmonie en een boodschap van je onbewuste geest. Omega Healing helpt je bij het ontcijferen en begrijpen van de boodschappen van je onbewuste geest.

De resultaten van de Omega Healing zijn verbazingwekkend! Je leert hoe je je fysieke en emotionele welzijn kunt bevorderen. Ik heb dit zelf aan den lijve ondervonden.

Tijdens de behandeling werken coach en cliënt samen om de blokkades op te sporen die je er nog van weerhouden om je optimaal gelukkig, gezond en fit te voelen. In de meeste gevallen krijg je ook opdrachten mee die je thuis kunt doen, zodat je zelf het proces verder in gang zet.

Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur. Meestal zijn er meerdere sessies nodig, dus we plannen vast een aantal afspraken.

 

Ik nodig je van harte uit om te komen ervaren wat

Omega Healing voor jou kan doen!